Skærmbillede 2020-02-10 kl. 12.19.08.png

Hviids berømte gløgg blev første gang serveret i 1954, hvor daværende restaurantør Werner Hansen, eksperimenterede sig til den opskrift som benyttes den dag i dag. Den stadigt stigende efterspørgsel har bevirket at vi er oppe på en årlig produktion på 8000 liter. Denne proces påbegyndes allerede i maj måned, hvor rødvinen og portvinen sættes til trække med rosiner og krydderier. Herefter lagres den og rosinerne som er det eneste sødestof, der anvendes, presses og smides ud. 

I sidste del af processen tilsættes spiritus hhv. Cognac og mørk rom og ved serveringen tilsættes friske rosiner og en hel mandel. Interessen for Hviids gløgg, bevirkede at vi i 2004 begyndte at tappe den på 1 liters flasker, mærket med årgang som sælges ud af huset. Disse flasker kan kun købes på Hviids Vinstue og er blevet en succes bl.a. som mandelgaver, værtindegaver, firmagaver etc.

Årets gløgg serveres hvert år fra den 11. November kl 11.